Seuraava pentue suunnitelmissa v. 2024


Pentua suunnittelevalle:

Muistathan pohtia seuraavia seikkoja suunnitellessasi pennun hankintaa;

Onko sinulla varmasti aikaa nyt ja tulevaisuudessa tarpeeksi pennulle, kouluttaa ja sosiaalistaa ( käydä pennun kanssa erilaissa paikoissa tutstumassa) pentu huolella jotta teidän on helpompi olla, toimia ja liikkua yhdessä?

Lapinkoira tykkää liikkua ja toimia, onhan se paimenkoira. Oletko liikunnallinen ulkoilmaihminen ja ehkä haluaisit harrastaa jotain tulevan koiraystäväsi kanssa.

Minä toivon tulevalta pennun omistajalta myös sosiaalisia taitoja koska haluan pitää yhteyttä koko kasvattini elinajan. Harrastukset ja näyttelyissä käynti ovat plussaa, mutta ennenkaikkea huolehtivat, järkevät ihmiset jotka osaavat antaa rakkautta ja rajoja on se tärkein kun valitsen pennuille koteja.

Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin ja ohjeiden kera. Annan tukeni ja neuvoja oman osaamiseni rajoissa koko kasvatin eliniän.

Pennut kasvavat koko lauman keskellä tottuen kodin ääniin ja erilaisiin ihmisiin sekä toisiin koiriin. Niillä on ulkona iso piha käytössä jossa saavat paljon liikuntaa sekä tekemistä.