Mustinkulman Jalokivi " Jessi"

Lappjuscan H-pentue s. 13.3.2019

Lappjuscan Hepsankeikka " Saana" Silmät terveet, lonkat A/A, polvet terveet, kyynärät 0/0, koko selkä kuvattu terveeksi, prcd PRA terve Dm terve, pompen terve. Näyttelyt EH. Luonnetesti 176p. Luonne: Saana on vilkas ja energinen tykkää liikkua ja käyttää nenäänsä. riistaviettiä löytyy ja saalisviettiäkin jonkun verran. Tykkää ihmisistä ja toisten koirien kanssa tulee valikoivasti toimeen. Ei haasta, mutta jos toinen pörisee,, Saana kyllä vastaa. Hyvähermoinen eikä hätkähdä juurikaan mistään.Terveenä pysynyt ja kaikkiruokainen. Autossa matkustaa hyvin eikä voi pahoin. . ..

Lappjuscan Humupekka " Pate" Silmät terveet ,polvet terveet, Lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä kuvattu terveksi. Pompen ja prcd-Pra terve vanhempien perusteella. Dm kantaja ...............................Pate on saatavilla jalostukseen terveille, tutkituille , hyväluonteisille nartuille. Mielellään jalostustoimikunnan hyväksyntä yhdistelmälle. Pate on vilkas ja aktiivinen, mutta oppivainen Elää lapsiperheessä maatalossa. Omistajan mukaan ei pelkää mitään, ei ole ääniarka. Omaa riistaviettiä joten ei pysy pihassa irrallaan. Paimentaa lapset pihassa, istuu välillä isännän kanssa traktorissa , tykkää leikkiä ja on kaikkiruokainen. yht otot vain kasvattajan kautta.

Lappjuscan Hulivili " Eki" Pompen ja Prcd - Pra terve vanhempien perusteella. Dm korkeintaan kantaja. Lonkat B/B, polvet ja silmät terveet, kyynärät 0/1.

Terhakan Jallat