Kuvateksti

Kuvateksti

R.I.P Kastanjan Sumutar

( Sera muutti uuteen kotiinsa Huittisiin sijoituksen kautta saatuaan toisen pentueessa)

"Sera"

Synt. 29.4.2009
11,6,2021 Sera jouduttiin päästämään koirien taivaaseen virtsaputkessa olevan pahan kasvaimen takia

Sera

Silmät: ok (peilattu 12.10.2011)

Prcd-PRA Terve (a)
Lonkat: B/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0

NLY: KP 2x ja VSP-Pentu, 3X SERT, 3X VSP, VA-CACIB, FI MVA

B- ja D-pentuiden emä

Emä: Kastanjan Lapinliekki
Isä: Pompparinniityn Donttu
Kasvattaja:
Kastanjan Kennel

Sera koiranetissä

Luonteesta: Sera on taas aivan erilainen kuin Ronja. Positiivisella tavalla. Hän oli jo pikkupentuna todella energinen ja touhukas. Siinä sai kyytiä kaikki mahdolliset tavarat sukista televisiokapulaan.(Joka löytyi tarhasta mutakuopasta). Ruokakipon nähtyään Sera teki mahtavia kenguruloikkia ja se jatkuu edelleen. Hän myös rakasti ääntään eli haukkua piti kaikille mahdollisille tavaroille. Se jäi pois aikuisena. Serakaan ei hauku juuri lainkaan, mutta " laulaa " innostuessaan. Hän on myös tottelevainen ja helpohko koulutettava sekä tarvittaessa odottelee rauhallisesti. Sera rakastaa juoksemista ja pomppimista ja tuntuu pitävän kaikenlaisesta temppuilusta. Sera on tosi hellyydenkipeä, on usein tunkemassa syliin ja viereen.

Seran kanssa Janita harrasti agilityä ja Janitan lopetettua, itse jatkoin. Sera on luonteeltaan sen verran pehmeä, että meillä ei yhteistyö sujunut. Jäljestämisessä Sera olisi ollut hyvä, mutta juuri kun päästiin vauhtiin Sera muutti uuteen kotiinsa. Uudessa kodissaan Sera pääsi toteuttamaan sitä rakkainta lajiaan: metsässä ja pelloilla juoksemista.
Serakin on ollut ikänsä terve ja synnytykset sekä pentujen hoito sujuivat hyvin. Koiralaumassa menee muiden mukana, on leikkisä ja tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa.


Sera oli 11.10.2010 treenausryhmien välisissä agilitykisoissa
ja sijoittui Janitan kanssa toiselle sijalle. Video radasta: