Emä Mustinkulman Jalokivi " Jessi "

Lappjuscan Gappe Näyttelyt: Pentuna VSP, ROP Viralliset: 3x SERTI.- FI MVA Terveys: Silmät terveet ( prcd PRA kantaja ). Polvet terveet, kyynärät 0/0, lonkat A/A Selkä terveeksi kuvattu. Dm ja pompen terve. Konekarhulla käynyt. Ei osoittanut suurempaa puolustushalua, pakeni omistajan selän taakse. Gappe harrastelee rallytokoa ja jäljestyksessä on saanut kehuja kouluttajilta. - Saatavilla jalostukseen hyväluonteisille, terveille ja tutkituille nartuille. Kyselyt kasvattajalle sähköpostilla.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Lappjuscan Guhtur " Oiva " Terveys: Lonkat A/A, polvet ja silmät terveet ( distichiasis,lievä ) , kyynärät 0/0 Oiva on kastroitu kiveskasvaimen vuoksi.

Lappjuscan Gearral

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Lappjuscan Gaddja Näyttelyt; PPEK ROP, BIS 3 .PEK 3xROP, VSP. Viralliset 2x VARA-SERTI -Terveys: Silmät terveet, lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0. Prcd-Pra kantaja, Dm ja Pompen terve

Lappjuscan Gahteriinna " Kata" Terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet ja silmät terveet.Selkä kuvattu terveeksi. Dm, pompen, ja prcd-PRA-terve. Näyttelyt: pentuna VSP- pentu. Viralliset: EH. Petotesteissä käynyt, ei kovin rohkea. Kata harrastaa noseworkia ja rallitokoa.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä
Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Isä FI MVA Lecibsin Uffa